Arriben les XIX Jornades

Per acam el 13/06/2013 | 7447 visites
Es convoquen les XIX Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, com sempre a CosmoCaixa i el darrer cap de setmana de novembre, que enguany s'escauran els dies 22, 23 i 24 de novembre de 2013. Com cada any senar, seran genèriques, amb un acte institucional el divendres 22 de novembre al vespre. Programa de les XIX JEF 

Presentació de pósters: Enguany hi ha la possibilitat de que els assistents inscrits a les Jornades Eduard Fontserè puguin fer presentacions en forma de póster. Els interessats han d'enviar un resum a l'adreça: assistent.editor@tethys.cat, abans del dia 5 de novembre i se'ls notificarà la seva acceptació abans del dia 12 de novembre. El format del resum a enviar i més informació sobre els pósters està disponible a  www.acam.cat. Els resums acceptats es publicaran al llibre de les Jornades.
 
Aquestes Jornades, genèriques i de tres dies de durada, com les cada any senar, enguany s’inauguraran amb un acte institucional per a commemorar el centenari de l’Observatori Fabra, el centenari de l’Estació Aerològica de Barcelona i els cent anys dels meteoròlegs Josep Maria Vidal i Josefina Ricart. Hi haurà els clàssics tres blocs de ponències d'actualitat sobre la Meteorologia de la Mediterrània, Instruments, Diagnosi i Previsió, i el bloc dedicat a la Climatologia. També es presentaran els treballs guanyadors dels quarts premis Eduard Fontserè (2011), i es lliuraran els guardons als guanyadors dels premis del 2013. Hi prendran part especialistes de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Barcelona Supercomputing Center (BSC), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), MétéoFrance, del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), de l'Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) i de l’Storm Prediction Center (SPC) de la National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA). Totes les ponències presentades s’estamparan al llibre de les Jornades, com també els resums dels pòsters exposats.

Aquest any hi ha una modalitat d'inscripció 2 x 1. Els inscrits, a més de rebre una còpia del llibre i la documentació de les jornades, podran assistir a les Jornades amb un convidat degudament pre-inscrit. Tots dos rebran un certificat d'assistència, si prenen part en més del 50% dels actes programats.

Les Jornades tenen el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de l'Agencia Estatal de Meteorologia, de la Diputació de Barcelona i de CosmoCaixa Barcelona.

AdjuntMida
PDF icon XIX_JEF_posters.pdf93.08 KB
PDF icon TRIPTIC FINAL 2013.pdf157.07 KB