Notícies

El projecte Sinobas d'AEMet ofereix la possibilitat de registrar-s'hi en nom d'Associacions o a títol individual. Tots aquells membres i simpatitzants de l'ACAM que s'hi vulguin registrar només ho han de demanar via mail, acam@acam.cat, i se'ls enviarà una invitació.

 

Declaració Col·lectiva sobre el Clima Global
 
Coincidint amb la celebració del Dia de la Terra (22 d'abril) 33 institucions d'arreu del món relacionades amb la meteorologia i el clima han realitzat una declaració col·lectiva sobre el clima global. El text fa una crida a actuar en front de l'evidència científica de l'escalfament global i els seus impactes.
 

Les XXII Jornades Eduard Fontserè seran dissabte 26 de novembre a Cosmocaixa i monogràfiques amb el tema "Meteorologia i Energies Renovables". Aviat més informació.

Programa de la jornada tècnica ‘FLOOD-UP. Compartir per conèixer les inundacions’.  Una jornada que vol reflexionar sobre diferents aspectes de la millora del coneixement de les inundacions per part de la població.

La jornada tindrà lloc aquest divendres 20 de novembre de 10,30 a 14 h al Seminari del Departament d’Astronomia i Meteorologia de la Facultat de Física (C/Martí i Franquès, 1, planta 7).

Pàgines