Premis

International Award on meteorology and climatology Eduard Fontserè 2017

Resultat Premi Internacional de Meteorologia i Climatologia Eduard Fontserè 2017

Triptic del premi internacional de meteorologia Eduard Fontserè 2017 https://t.co/FJOokRRZnL

FORMULARI | FORMULARIO | FORM 

L'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM), entitat sense afany de lucre dedicada a la promoció i divulgació de la meteorologia, anuncia els treballs guanyadors dels Premis de Meteorologia Eduard Fontserè 2015.

Aquests guardons convocats per l'ACAM estan destinats a premiar estudis sobre la meteorologia i climatologia de Catalunya o en general de la Mediterrània Occidental i temes afins.

Resultat del Premi Eduard Fontserè 2013

S'ha resolt el tercer Premi Local i Internacional Eduard Fontserè, així com el segon Premi Estatal a treballs de recerca de meteorologia o de climatologia que facin aportacions de relleu al coneixement de la meteorologia i de la climatologia de Catalunya i, en general, de la Mediterrània occidental. El premi local, dotat amb 3.000 euros, ha quedat desert per falta de participants que compleixin les bases.

To favour and divulge knowledge on meteorological phaenomena in the Western Mediterranean Area, Associació Catalana de Meteorologia (ACAM), together with Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), establishes a biennial prize:

Premi Internacional de Meteorologia Eduard Fontserè.

Endowed with 6,000 €, it is meant to award any submitted paper, published since 2009 in any indexed research journal on Meteorology or Climatology, and offering some noteworthy contribution to the knowledge on Meteorology and Climatology in the Western Mediterranean Area.

Dans le but de favoriser la connaissance de la Météorologie de la Mediterranée Occidentale, l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM), en collaboration avec le Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), institue le

Premi Internacional de Meteorologia Eduard Fontserè.

Ce prix biennal, dont le montant est de 6.000 €, est accordé à des recherches publiées, depuis 2009, dans des revues de météorologie ou de climatologie indexées, qui fournissent des contributions remarquables sur la connaissance de la météorologie et de la climatologie de la Méditerranée Occidentale.

Con la finalidad de promover y divulgar el conocimiento de los fenómenos meteorológicos del Mediterráneo Occidental, la Asociación Catalana de Meteorología (ACAM), en colaboración con el Servicio Meteorológico de Cataluña (SMC), establece un premio bienal de meteorología, con una dotación de 6.000.- € al:

Premio Internacional de Meteorología Eduard Fontserè

Pàgines