Jornades de meteorologia

Jornades de meteorologia Eduard Fontserè

XXII JORNADES DE METEOROLOGIA EDUARD FONTSERÈ BARCELONA 26 DE NOVEMBRE DE 2016 Seguint la trajectòria de divulgació científica d'anys anteriors l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) us proposa les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que enguany s’escauran el dia 26 de novembre de 2016. Aquestes Jornades, de caire monogràfic com cada any parell, estaran dedicades al tema "Meteorologia i Energies Renovables".

Els assistents inscrits a les Jornades Eduard Fontserè podran fer presentacions de format pòster. Qui vulgui presentar-ne cap ha d'enviar-ne un resum a l'adreça: posters.jef@acam.cat   abans del diumenge 13 de novembre. L’acceptació li serà notificada abans del dia 15 de novembre. Els resums acceptats es publicaran al llibre de les Jornades.

El format del resum a enviar és:

 

TÍTOL EN MAJÚSCULES

A1. Cognom1 (1), A2. Cognom2 (2)

 

BARCELONA, 27, 28 i 29 DE NOVEMBRE DE 2015

Escola del Treball de la Diputació de Barcelona i CosmoCaixa Barcelona

Seguint la trajectòria de divulgació científica l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) us proposa, un any més, les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que s’escauran els dies 27, 28 i 29 de novembre de 2015.

XV Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (2009)

Acte Institucional: Homenatge a mossèn Serinanell. Manel Dot

Trets biogràfics a la pàgina personal de Pasqual Bernat, dins  "Científics d'Osona"

XIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (2007)

INTRODUCCIÓ: ACTE INSTITUCIONAL

“Els anys polars internacionals”, de Josep Batlló.

“El paper de l’Any Polar Internacional pel present i futur de la recerca polar” d’Antoni Rosell i Melè ICREA (UPC).

Apunts per a la història dels anys polars internacionals a Catalunya i Espanya

J. Batlló

 

XIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (2007)

INTRODUCCIÓ: ACTE INSTITUCIONAL

“Manuel Álvarez Castrillón (1886-1957), Orígens de la meteorologia matemàtica”, d’Antoni Roca Rosell.

 

XIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (2007)

DL:B-53073-2007

ISBN 84-934207-2-7 (248 pàg.)

PRÒLEG

L'ACAM va presentar-se en societat organitzant les I Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè. Es van celebrar els dies 24, 25 i 26 de novembre de 1995 al Museu de la Ciència Fundació "la Caixa", i es van tractar diversos temes de Meteorologia. Els anys següents s'han anat celebrant puntualment noves edicions.

> I Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (1995)

L'objectiu principal de l'ACAM, és donar suport i promoure activitats de divulgació i aprofundiment en la meteorologia i climatologia, amb especial interès per Catalunya, l'àmbit dels Països Catalans i, en general, la Mediterrània. Les activitats organitzades per l'ACAM són obertes a tothom i a la col·laboració de totes les institucions però sempre mantenint la màxima independència. En aquestes activitats s'intenta fer participar tots els estaments científics, privats i públics relacionats amb la meteorologia a Catalunya.

Pàgines